Pages

Wednesday, December 28, 2011

JPO??KPO??Jaypo!!Kaypoo!!

Salam....

Selamat pgi semua...hari yg mendung. Semendung ati neh. Hehehe propa jek haha. Im going to tell u my experience going to JPO yesterday. JPO stand for Johor Premium OUtlet which is located at Nusajaya... Well...quite a huge shopping mall when see from outside. Tp bile masuk,alahai kecik plak rase. Byk shopping outlet yg belom bukak such as tommy hilfiger. Polo. Braun buffel. Yg lain dah bukak about a month i think. Abis la gak duit smlm wlaupun pd asalnye plan hnya utk cuci2 mata huhuhu

I pegi ng aziha and her family..menyebok ngn mak ayah org lain heheh Mmula g la kedai2 mampu milik. Ade vincci. Padini. Choc shop. Charles & keith, esprit, guess, gap dan tlh menyambar beberapa brg (rase mcm yg tak brapa perlu sgt utk dibeli tp tgn ttp gatal nk bli gak) bahahaahhaha. Pastu masuk la kami ke kedai2 tak mampu milik mcm Coach. Burberry. Oronto(sumpah xpnh dgr. Tp brg die mahal benarrr.). Dkny.(xbest) kdai ni sbb handbag xbyk...

My friend had called me when i'm starting to cucing my mata. She said "zac,,g jpo ke?" i said "arrr jpo laahh. Cuci2 mata"..... She replied me back "weh xbest la jpo tu. Xde ape2.siyes. Hndbang ko kat situ cecah 2k". I was like "uwarghhhh mmg xboleh beli kat sini nih!!!hahahaha" ok syg. Tq for the review. So i pon jln2 smpai sakit2 kaki. Masuk sume kedai. Sume xbest. Brg sume outdated habis. Fossil dah mcm market beg bgelimpangan. Brng lama sume. So im thingking that is why all the items are cheaper than a boutique.

Momment yg xbleh blah aku pon masuk la Coach. Kene beraturrrr pnjng. Konon high end sgt product die kan. Tgk dr tingkap.. Beg bodo2 je dah jejak 1.5k. Ok Coach la katekann...i masuk2 round2 and my eyes stunned at 1 bag which is the same my frend bought for me at LA. The price is rm2k!!!!!!! Oh my gucci!!!!handbag tu dah bkurun abissss kat US sane,sini boleh jual 2k. Giler. Aku beli henbag tu cuma 6hundred!!!!!n dah jual balik pon sbb kocik xmadan ngn bdan ai yg chooomelll nih!!!! Bhahha dalam Coach banyak LALAT!!

1 yg xbest psal JPO ni. Banyak lalat. Tah kenapa byk lalat tak paham. Mybe ade kilang ayam kot bdekatan kat situ. Dsbbkn JPO bru bukak. Bduyun2 la manusia pergi termasuk la akuuu semalam. Hahahaha dah la gian nk minum starbuck. Jln punye jauh tgk org beratur nk bli airrr. Wtf!!!!patah balik xjd bli haihh. Hampa! Hehe 2nd that catching my eyes is NASI LEMAK + SOTONG = RM10.90!!!!!!!hihihihi

Sekian...wassalam....

2 comments:

  1. nampaknya mmg macam such a very high-end orang punya shopping mall.kalau dah handbag 2k baik aku tak payah jejak kan.comsumer mesti bijak kan.so lets be smart :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete